8300 Tapolca, Bartók Béla út 1-3.
Tel.:36-87-510365 Fax:36-87-510366

Térítésmentes ellátás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza. A lombikbébi kezeléshez szükséges gyógyszerek jelentős része 70 százalékos támogatással kapható. A Pannon Reprodukciós Intézet, - csakúgy, mint a többi Kaáli Intézet - szabályzata szigorúan tiltja a hálapénz elfogadását.
Mindez lehetővé teszi, hogy anyagi helyzetétől függetlenül bármely gyermektelen pár részt vehessen a lombikbébi kezeléseken.
Az utazási kiadások is a lehető legalacsonyabb szinten tarthatók, mivel a páciensek a lakóhelyükhöz legközelebb eső Kaáli Intézetben vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Az otthon közelsége a kezelés eredményessége szempontjából sem közömbös.

Garanciavállalás

Az intézet kft formájában működő egészségügyi magánvállalkozás. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Intézettel kötött szerződés értelmében, az érvényes betegbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkezők számára, az Intézetben folyó valamennyi kivizsgálás és kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára térítésmentes, az esetenként fizetendő, törvény által meghatározott vizitdíjat nem számítva.
A Pannon Reprodukciós Intézet és valamennyi társintézet garanciavállalása azon pároknak jelenthet segítséget, akik valamilyen okból nem rendelkeznek érvényes magyarországi egészségbiztosítással. Ebben az esetben ugyanis a lombikbébi kezelések jelentős költségét teljes egészében a pároknak kell viselniük.
Amerikai és nyugat-európai mintára ilyen esetekben - amennyiben a megelőző vizsgálatok ezt a lehetőséget megengedik - az Intézet az esetleges sikertelen kezelésekre visszafizetési garanciát vállalhat. A garanciavállalás személyre szóló, egyedi feltételeiről az Intézet munkatársai - az előzetes kivizsgálások eredményei alapján - részletes tájékoztatást adnak.