8300 Tapolca, Bartók Béla út 1-3.
Tel.:36-87-510365 Fax:36-87-510366

Miért bízhat bennünk?

  • Tapasztalat - az intézményrendszer a világ egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező lombikbébi centruma, ahol a sikeres kezelések eredményeként eddig több mint 10 000 gyermek születhetett meg.
  • Sikeresség - az intézményrendszer eredményességi mutatói nemzetközi szinten is kiemelkedők. 
  • Jó hírnév - a kezeléseken részt vett páciensek jó szívvel ajánlják az Intézet szolgáltatásait családtagjaiknak, barátaiknak és ismerőseiknek. 
  • Országos hálózat - az Intézet országos hálózatként működik, így a páciensek a lakóhelyükhöz legközelebb eső központot választva vehetnek részt a kezeléseken. 
  • Orvosi egyetemi kapcsolatok - az Intézet fokozott figyelmet fordít arra, hogy közvetlen, folyamatos munkakapcsolatot tartson fenn magyar, európai és amerikai orvosi egyetemekkel. 
  • Minősített orvosok - a Kaáli Intézet főigazgatója a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. Az orvosok közül hárman habilitált doktori címmel, öten PhD fokozattal, hárman pedig endokrin szakvizsgával rendelkeznek. Egy orvos rendelkezik amerikai szakvizsgával szülészet- nőgyógyászatban és endokrinológiában egy pedig a német szakvizsgát is letette. 
  • A Pannon Reprodukciós Intézet orvosigazgatója szintén habilitált doktor, egyetemi magántanár, PhD fokozattal is rendelkezik. A Magyar In Vitro Fertilizációs Társaság elnöke, a Magyar Asszisztált Reprodukciós társaság vezetőségi tagja. A Meddőségi Világszervezet (International Federation of Fertility Societies) Továbbképzési Bizottságának tagja.
  • Európai és amerikai szakmai minősítés - a kezelések magas szakmai színvonalát biztosítja, hogy az Intézet orvosai vezető amerikai és európai szakmai társaságok aktív tagjai. 
  • Szakmai tanácsadó testület - az Intézet napi munkáját számos nemzetközileg elismert szaktekintély segíti tanácsadás vagy konzultáció formájában. 
  • ISO minősítés - az Intézet rendelkezik az International Organization for Standardization (ISO2001) minősítéssel.

 

Az intézményrendszer eredményességét hűen tükrözi, hogy napjainkban a Magyarországon született gyermekek közel kettő százaléka a Intézetekben végzett sikeres lombikbébi kezeléseknek, inszeminációknak és más meddőségi eljárásoknak köszönhetően jön világra.

A lombikbébi program országos hálózattá fejlesztéséért, a nemzetközi szinten is elismert működtetéséért, a gyermektelen magyar párok szolgálatáért és a magyar demográfiai helyzet javítása érdekében tett sokoldalú erőfeszítéseiért a Kaáli Intézet alapítója több rangos állami, egyetemi és alapítványi kitüntetést vehetett át az elmúlt években.

A Kaáli Intézet valamennyi munkatársát büszkeséggel tölti el, hogy az Intézet klinikai és tudományos munkásságát, a dolgozók hivatástudatát két magyar köztársasági elnök, Göncz Árpád és Mádl Ferenc, magas kitüntetéssel ismerte el, emellett a Szegedi Tudományegyetem, valamint az Amerikai – Magyar Alapítvány is díjjal fejezte ki nagyrabecsülését. A Magyar Nőorvos Társaság és a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaság tiszteletbeli tagjává fogadta Kaáli Professzort. Az orvos továbbképzésben nyújtott érdemeiért Korányi-Fodor-Markusovszky díjjal, a magyarországi felsőoktatás, tudományos kutatás érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért Kármán Tódor díjjal tüntették ki.

1989. Korányi-Fodor-Markusovszky díj, 1991. Magyar Nőorvos Társaság Tiszteletbeli tagság, 1997. Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaság tiszteletbeli tagság, 1999. Köztársasági Elnöki Aranyérem, 2003. Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje, 2005. Szegedi Tudományegyetem Senator Honoris Causa, 2005. George Washington Díj, 2012. Kármán Tódor díj